Blomkål polonaise

En god lunchrätt

Betyg (0 röster)
Antal personer
ca 4 port

Ingredienser

1 blomkålshuvud (ca 750gr )
1/2 liter vatten
1 tsk salt
2 matskedar smör eller margarin
2 msk ströbröd
2 hårdkokta ägg
1/2 dl hackad persilja

Gör så här

Skölj blomkålshuvudet och skär bort blasten.
Koka upp vattnet med saltet.
Lägg i blomkålshuvudet.
Koka det mjukt under lock,ca 15 minuter. Fräs matfettet i en kastrull.
Tillsätt stöbröd, ägg och persilja.
Häll upp blomkålen på ett fat. Häll över äggfräset och servera rätten omedelbart.
Gott att äta till,skinka eller bacon.
Visningar:
829
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Lax i ugn - LCH
över 2 månader
Broccoli och Bl..
över 2 månader
Kyckling i sås
av N85
över 2 månader
Soppa - Viktväk
över 2 månader
LCHF - Janssons
av tompa48
över 2 månader
Kasslergratäng
av evaldo
över 2 månader