Bra krydda till pommes recept

Laddar...
Din sökning gav 22 träffar

Kyckling hopkok

Idag blev det ett väldigt gott hopkok. Experimenterade lite här hemma med mat som behövdes tillagas. Och det blev så pass gott att jag inte vill sluta äta.


Supergod hemgjord kebab

En succé vid matbordet. Receptet kommer från tidningen Svensk Jakt. Det är gjort för vilt, men går lika bra med nöt- eller blandfärs. Det tar lite tid att göra den, men rätten är värd att vänta på. B..


Baconburgare

Att hamburgarna kommer från USA vet nog de flesta av oss. De är väldigt roliga att göra hemma och det finns massor med olika saker man kan fylla dem med. Dessa hamburgarna har jag gjort utan att tänka..


Fläsklägg rökt med ekved

Efter köp av Bradleyröken är jag helt tagen och röker allt, nästan. Det här var en höjdare till rotmos. Fläsklägg köper man färdigrimmad i butik, bara att stoppa i röken efter att ha kryddat lätt... ..


Drudes Biff i folie

Denna rätt skall ursprungligen göras i portion av aluminiumfolie förpackningar, men har funnit att det är mindre arbete, spill och lika bra genom att sätta allt i en eldfast form täckt med folie. Se..

Pommes Macaire
Pommes Macaire

Robert Macaire är en påhittad bandit i en teaterpjäs av författaren Benjamin Antier. Den här rätten har fått sitt namn efter den figuren. En bra potatisrätt att förbereda i god tid och bara steka före..