Brynta kantareller

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

150 g små putsade kantareller
1 msk smör
½ dl rödlöksbåtar
1 msk skuren gräslök
salt
nymalen svartpeppar

Gör så här

Värm smöret i en stekpanna och bryn kantarellerna i smöret tills de är gyllenbruna. Tillsätt rödlöksbåtarna så de blir mjuka. Innan servering, tillsätt gräslöken och smaka av de brynta kantarellerna med salt och peppar.
Visningar:
1174
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Mina barns gott
av Pomero
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader