Bullar med vaniljkräm

1/3 dels grundrecept på vetedeg behövs till detta recept. Bullarna ser extra goda ut om man pudrar lite florsockre på em, emn gör inte det förän det är dags att servera, annars smälter sockret.

Betyg (1 röst)
Antal personer
20 bullar
Bullar med vaniljkräm

Ingredienser

2 1/2 dl marsankräm ( 1 påse)
2 dl mjölk

florsocker till garnering

Gör så här

Kavla ut degen tunt. Skär eller stansa ut fyrkanter. Lägg en liten klick marsan i mitten på varje fyrkant. Ta upp hörnen och nyp ihop dem ovanför marsankrämen. Lägg i formar. Jäs 40 min. Pensla med ägg och ställ in i 225 grader i 6-8 minuter.

Sikta florsocer över bullarna när de svalnat och ska serveras.
Visningar:
15576
Sparat:
324

LIKNANDE RECEPT

Bullar recept
Mina bästa kött..
av boz1965
över 2 månader
Hallonmuffins m..
av zonale
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
LCHF - Pones (g
över 2 månader
Kanelbullar..
över 2 månader
Riktigt smarrig..
över 2 månader