Cajunkryddad fiskfilé

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

4-8 fiskfileer t ex spätta eller torsk
vegetabilisk olja att steka i
citron till garnering
Panering:
1 dl vetemjöl
1 msk paprikapulver
2 tsk chilipeppar
malen svartpeppar
vitlökspulver
salt

Gör så här

Blanda paneringen på ett smörpapper. Panera fisken och skaka av överflödig panering. Hetta upp oljan i en stekpanna. Medelhög värme. Stek fileerna ca 5 min och vänd en gång
Visningar:
1625
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Fisksoppa på Pe..
av lennali
över 2 månader
Fiskgratäng med
av Inabina
över 2 månader
Fisk i foliepak
av Jessika
över 2 månader
Fisk under täck
av SDMaya
över 2 månader
Brasiliansk Fis
över 2 månader
Citron och basi
av MrsC
över 2 månader