Canneloni med spenat och ricotta

Canneloni med spenat och ricotta

Betyg (3 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g fryst bladspenat, tinad
1 burk ricotta, 250 g
1 tsk salt
2 krm svartpeppar
olja till att pensla formen
1 förp färska lasagneplattor ( 12 st )
1 burk tomatsås, 500 g
2 dl riven ost

Gör så här

Krama ur spenaten och blanda den med ricottan och salt och peppar
Dela lasagneplattorna i bitar om de inte är i 12 bitar och lägg en klick fyllning, rulla ihop och lägg i en oljad form.
Bred tomatsåsen över, strö ost över, in i ugnen 200 grader 20- 25 minuter.
Visningar:
13707
Sparat:
77

LIKNANDE RECEPT

Canneloni recept
Taco canneloni
över 2 månader
Cannelloni med
över 2 månader
Köttfärsfylld c
av ANNGUS1
över 2 månader
Canneloni med s
över 2 månader
Parmesangratine
av tina62
över 2 månader
Ostgratinerad k
av SuHo
över 2 månader