Carpaccio på lax

Betyg (0 röster)

Ingredienser

ca 200 g djupfryst laxfilé
olivolja
kaprisbär eller kapris
melon eller rosa grapefrukt
parmesanost
citron- eller limeklyftor
salt
grovkrossad svartpeppar

Gör så här

Tina laxen men inte helt, det är lättare att skära lövtunna skivor om den fortfarande är lite frusen. Bred ut de tunna skivorna på tallrikar. Droppa över olivolja och lägg på kapris, melonkulor eller hinnfria grapefruktklyftor, hyvlad parmesanost och citron- eller limeklyfta att pressa över. Salta och peppra. Servera med vitt bröd, gärna rostat.
Visningar:
1293
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Carpaccio recept
Laxcarpaccio me..
av styvan
över 2 månader
Rödbetscarpacci
av Estiedo
över 2 månader
Carpaccio på la
av ros
över 2 månader
Carpaccio
av Karin_T
över 2 månader
Carpaccio på ho
av styvan
över 2 månader
Carpaccio på to
av Pette
över 2 månader