Carpaccio på rödbetor

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 stora rödbetor
100 g med svamp du gillar
1 ask ruccola
30 g bladpersilja
en bit parmigano reggiano (36 månader)
jungfruolja olio di oliva extra vergine
1 dl balsamico av bra kvalité
2 msk pinjenötter

Gör så här

Koka rödbetetorna i 10 minuter i saltat vatten. Skiva svampen, hacka bladpersiljan och hyvla parmigano. Blanda olivolja och balsamico i en blomspruta. Marinera svampen genom att spruta 3-4 gånger med blomsprutan. Spruta på alla tallrikar ca 2 gånger i mitten. Skiva rödbetorna tunna och fördela dom vackert på tallriken. Spruta en gång till på rödbetorna. Lägg den skivade svampen i mitten på rödbetorna, spruta sedan 2 gånger till på tallriken. Garnera med parmigiano, ruccola och rostade pignenötter.

Buon apetito
Visningar:
2308
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Carpaccio recept
Laxcarpaccio me..
av styvan
över 2 månader
Rödbetscarpacci
av Estiedo
över 2 månader
Carpaccio på la
av ros
över 2 månader
Carpaccio
av Karin_T
över 2 månader
Carpaccio på ho
av styvan
över 2 månader
Carpaccio på to
av Pette
över 2 månader