Chapati - Indiskt pannbröd

Betyg (1 röst)
Antal personer
ca 10 kako

Ingredienser

4 dl vete eller grahamsmjöl
2 krm salt
ca 2 dl vatten

Gör så här

Blanda mjöl o salt och tillsätt vatten så att det inte klibbar. Knåda den väl, minst i em minuter. Låt stå i cirka 30 minuter, knåda sedan degen igen. Dela den i bitar, forma runda bullar o kavla ut dem så tunnt som möjligt. Hetta upp en gjutgärnspanna utan fett, o grädda en kaka i taget, vänd när de bildas luftbubblor.
Visningar:
3368
Sparat:
29

LIKNANDE RECEPT

Chapati recept
Indisk kyckling..
av mammis
över 2 månader
Snabba Pannbröd
av Disen
över 2 månader
Potatissallad m
över 2 månader
Chapati från Go
över 2 månader
Kryddig fisksop
över 2 månader
Grönsakssoppa..
av MrsC
över 2 månader