Cheddar- och örttoast

Godast blir mackorna i en smörgåsgrill eller i ett våffeljärn. Man kan även göra "öppna" mackor i ugnen. Då behövs bara halva mängden
bröd. Gratinera i 250 C.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Cheddar- och örttoast

Ingredienser

100 g cheddarost, riven
8 skivor vitt bröd
Smör
2 msk smörgåskrasse, hackad
2 msk bladpersilja, hackad
Salt
Peppar

Gör så här

Blanda ost, krasse och persilja. Bred smör på 4 brödskivor, fördela ostblandningen, salta och peppra. Täck med resten av brödet.

Lägg mackorna i smörgåsgrillen och värm dem tills de fått fin färg.

Servera med sallad till lunch eller vickning eller linda in dem i en servett och ät dem som drinktilltugg.
Visningar:
3149
Sparat:
45

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.