Chile con Carne

Den är stark, om du kan låga den en dag innan blir den en nu godare

Betyg (1 röst)
Antal personer
8 st

Ingredienser

800 grm Köttfars
100 g stark korv, t ex chorizo
2 msk oliv olija
2 burkar krossade tomater
2 burkar svarta bönor
3 burkar vita bönor
2 klyfta vitlök
1 tsk mald spiskummin
1 tsk paprikapulver
1 hackad rödlök
2 tsk sambal oelek (eller några droppar tabasco)
2 tsk Mexicansk kryddblandning
salt o peppar

Gör så här

Stek färsen i olja i en gryta. Rör ner korv , lök och
låt det fräsa med. Lägg in alla kryddor, sambal oelek och salta.
Lägg krossade tomater Lät den putra-(Sjuda) 10 min.
Lägg bönorna och låt dem inte rinna av.
Låt allt koka några min.
Servera med ris eller nacho - tortilla chips
Visningar:
6381
Sparat:
53

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader
Underbar kyckli
av Marre73
över 2 månader