Chili con Carne

Betyg (0 röster)

Ingredienser

1 gul lök
1 grön paprika
100 g köttfärs
3 burkar tomater
1 vitlöksklyfta
1 tsk salt
1 tsk basilika
2 krm chilipeppar
2 dl bönor i tomatsås
2 msk persilja

Gör så här

Skala och hacka löken och rensa paprikan. Skär paprikan i strimlor. Fräs lök och paprika i en stekpanna, ca 5 min. Lägg i köttfärsen och finfördela den med en trägaffel och låt den steka med löken och paprikan i ca 5 min. Tillsätt tomater, pressad vitlök och kryddor och låt det småkoka i 10 minuter. Tillsätt bönorna och låt rätten på nytt koka upp. Servera med nyhackad persilja och ett glas kallt vatten.
Visningar:
2049
Sparat:
13

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader
Gryta med fläsk
av UllaC
över 2 månader