Chili och ingefärsfilé

En maträtt med mycket smak, men inte så väldigt stark

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g fläskfilé
Salt
Peppar
1 msk matfett

Marinad:
2 msk olivolja
2 msk japansk soja
½ röd chilipeppar, hackad
1 tsk honung
1 tsk riven ingefära

Sallad:
200 g körsbärstomater
1 gurka
2 avokado
1 dl majs
50 g mâchesallad

Gör så här

Putsa köttet. Krydda och bryn runt om i matfett. Stek klart i 175 grader i 20 minuter. Låt vila i 10 minuter.

Dela tomaterna. Skala gurkan och skär i små kuber. Tärna avokadon. Blanda tomater, gurka, majs, avokado och sallad.

Fördela på tallrikar. Skiva köttet och lägg ovanpå. Blanda ihop marinaden och ringla över köttet.
Visningar:
693
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Het ingefärsfil
av Fin
över 2 månader