Choklad- & kaffekonfekt

Godis

Betyg (0 röster)
Choklad- & kaffekonfekt

Ingredienser

250 g mandelmassa lyx
4 msk starkt kaffe
10 g ( 1/4 dl) kakao

Dekoration 1:
Vit Choklad
Kakao
dekoration 2:
Vit Choklad

Gör så här

Riv Mandelmassa och blanda med kaffe och kakao till en massa. Forma kulor med hjälp av två teskedar. Lägg kulorna på ett bakplåtspapper och låt dem torka i ca 1 timme.

Dekoration 1
Doppa kulorna i smält Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen), rulla dem i kakao och låt dem stelna.

Dekoration 2
Doppa kulorna i smält Vit Choklad (chokladen smältes enligt anvisning på förpackningen). Lägg var kula på en bit bakplåtspapper (ca 10x10 cm) och kläm ihop runt kulan så den får formen av en stjärna. Låt dem stelna i 30-50 min i kylen. Ta av pappret innan servering.
Visningar:
1704
Sparat:
44

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.