Choklad-dip till frukt

1 Omgång blir detta recept

Betyg (0 röster)
Antal personer
1 st

Ingredienser

2 dl Vispgrädde
2 tsk Honung
150 g Blockchoklad; ljus eller -mörk
1 msk Rom eller punch; om man vill

Gör så här

Koka upp grädden. Tillsätt honung och chokladbitar. Låt chokladen smälta under omrörning. Ta kastrullen från värmen och smaksätt eventuellt med rom eller punch. Vispa kraftigt en stund tills såsen har svalnat något. Låt såsen kallna i rumstemperatur så att den blir lagom tjock. Placera den i kyl en stund om den ska vara extra tjock. Servera i portionsskålar så att var och en kan doppa sina egna fruktbitar.
Visningar:
568
Sparat:
3

LIKNANDE RECEPT

Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Frusen blåbär &
av grill
över 2 månader
Tårta á la Ann-
av LEDIVO
över 2 månader
Dumlepannacotta
över 2 månader
Toblerone parfa
av Klingan
över 2 månader