Chokladbiskvier

Betyg (3 röster)
Antal personer
-

Ingredienser

bottnar:
300 g mandelmassa
1 äggvita
fyllning:
100 g margarin
1 dl florsocker
2 tsk vaniljsocker
2-3 tsk kakao
glasyr:
100-150 g blockchoklad

Gör så här

Sätt ugnen på 175-200 grader. Botten: riv mandelmassan, blanda dem med äggvitan till en smidig smet. Klicka ut den på en plåt. Platta ut dem lite med mjölad hand så att de blir ca. 5 cm i diameter. Grädda i mitten av ugnen 10-12 min. Låt dem kallna på galler. Fyllning: rör ihop rumsvarmt fett, vaniljsocker, florsocker o kakao till en jämn kräm. Bred den lite toppig över kakorna, låt stå i kyl i ca. 1 timme. glasyren: smält blockchokladen. Doppa kakorna hastigt ichokladen, så att fyllningen blir helt täckt. Ställ kakorna kallt.
Visningar:
4646
Sparat:
34

LIKNANDE RECEPT

Chokladbiskvier recept
Chokladbiskvier..
av JmSv
över 2 månader
Chokladbiskvier
av samtr0n
över 2 månader
Sockerfria chok
över 2 månader
Drömgoda chokla
av liasara
över 2 månader
Cokladbiskvier
av mandiz
över 2 månader