Chokladfavorit

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

150 g Valrhonachoklad
75 g osaltat smör
2 äggulor
1 ägg
2 msk socker
hallon

Gör så här

Inhandla chokald med hög kakaohalt, ca 75%, gärna Valrhona. Smält 75 g osaltat smör, tag kastrull från platta och låt den hackade chokladen långsamt smälta däri. Vispa samtidigt 2 äggulor och 1 ägg med 2 msk socker i ca 10 min. Vända sakta ner chokladen i få tag.Lägg hallon i portionsformar och fyll på med choladsmeten, inte ända upp till kanten, den sväller som en sufflé i ugnens 225 grader i 10 minuter. Servera direkt, en lite citronmelisskvist och ett glas Tokaij.
Visningar:
1046
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Chokladfavorit recept
Chokladfavorite..
över 2 månader
Vit chokladmous
över 2 månader
Chokladfavorite
över 2 månader
Supersnabb klad
över 2 månader