Chokladkaka i kylen

Choklad, nötter och maräng, kan det bli bättre än så här?

Betyg (0 röster)
Antal personer
8-10 bitar

Ingredienser

150 g digestivekex
100 g pecannötter
100 g pistagenötter
10 st cocktailbär
2 marängbottnar (små)
150 g smör
1 msk ljus sirap
200 g choklad
kakao

Gör så här

Bryt digestivekexen i småbitar tillsammans med nötterna, cocktailbären och marängen.
Tillsätt övriga ingredienser och värm över vattenbad tills shokladen och smöret har smält.
Häll smeten i en form 20x30 cm, täckt med plastfilm. Ställ kakan i kylen.
Pudra över kakao när kakan är klar.
Visningar:
1570
Sparat:
14

LIKNANDE RECEPT

Chokladkaka recept
Chokladkaka på ..
av kimia
över 2 månader
Underbar kladdk
av Elis
över 2 månader
Smulpaj jordgub
av vernis
över 2 månader
Wienernogatkaka
över 2 månader
Parfait tårta..
av Disen
över 2 månader
Långpannekaka m
av Liliane
över 2 månader