Citronkokt fisk

Serveras med fördel till pressad potatis!

Betyg (2 röster)
Antal personer
3 st

Ingredienser

1 paket fryst fisk (ex. hoki, torsk, sej)
2 citroner, pressas

Såsen:
2 morötter, rivna
1 bit rotseller, riven
1 grönsaksbuljongtärning
1 dl vatten
2 dl mjölkfri crème fraiche
Salt
Peppar

Gör så här

Lägg fisk i en tjockbottnad kastrull, häll över citronsaften.
Kokas under lock tills fisken är klar (vit)

Fräs de rivna morötterna med den rivna rotsellerin i lite olja. Tillsätt vatten, buljongtärning samt creme fraiche.
Salta & peppra efter tycke och smak.
Visningar:
1406
Sparat:
29

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Fisk-Favoriten
av Lucaso
över 2 månader