Citrussallad med rostade hasselnötter och mynta

Perfekt helgfrukost! Frächt och underbart gott!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 dl hasselnötter
1 blodgrape
2 apelsiner
2 clementiner
färsk mynt

Gör så här

1. Lägg hasselnötter i en torr stekpanna och rosta dem på medelhög värme, skaka pannan ofta. Häll e varma nötterna i en kökshandduk och gnugga så att skalet lossnar,

2. Hacka de rostade hasselnöterna grovt.

3. Skala citrusfrukterna med en liten vass kniv.

4. Skär sedan ut skinn fria filéer och lägg dem i en skål. Pressa ur saften som är kvar i frukten över filéerna.

5. Strö över de hackade hasselnötterna och lite färsta myntablad.
Visningar:
789
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Citrussallad recept
Citronyoghurtso..
över 2 månader
Ljus chokladpud
av Bodil56
över 2 månader
Snabb chokladkr
av MrsC
över 2 månader
Ruby citrussall
av lennali
över 2 månader
Citrussallad me
av Queenie
över 2 månader
Glutenfri chokl
av Lotti62
över 2 månader