Cornflakesfisk

Krispig och god!!

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g fiskfilé, t.ex torsk eller sej
4 msk smör- & rapsolja
1/2 dl ströbröd
2 dl cornflakes
2 krm salt
1 pressad vitlöksklyfta

Gör så här

Sätt ugnen på 225 g. Lägg fisken i en ugnsäker form. Blanda smör-&rapsolja, ströbröd, flingor, salt och vitlök. Krossa ev. flingorna lite. Fördela över fisken. Stek i mitten av ugnen ca 20 min. Servara med potatis och rårivna morötter.
Visningar:
966
Sparat:
11

LIKNANDE RECEPT

Cornflakesfisk recept
Cornflakesfisk ..
av pytte24
över 2 månader
Cornflakesfisk
över 2 månader
Cornflakesfisk
över 2 månader
Cornflakesfisk
över 2 månader
Cornflakesfisk
över 2 månader