Cournpudding

Kålpudding med cuorn.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

Djupfryst cuornfärs
Ägg
Ströbröd
Mjölk
Vitpeppar
Salt

Kålhuvud
Sirap

Gör så här

Tina cuornfärsen.
Blanda ströbröd, ägg, kryddor och vätska i en skål.
Blanda sedan i cuornfärsen.
Den ska vara ganska lös.
Strimla vitkålen och bryn den i stenpannan.
Strimla över lite sirap mot slutet av bryningen.

Varva kålen med cuornfärsen i en eldfast form.
Ställ in i ugnen 200 grader i ca 35-40 minuter.

Sås:
Tag skyn från cuornpuddingen och gör en redning av mjöl och mjölk. Smaksätt med salt och peppar.

Serveras med potatis och lingon.
Visningar:
920
Sparat:
4

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.