Crabbfishpaj

Denna paj skall ätas kall.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

Pajskal:
100g margarin
3 dl vatemjöl
3 krm salt
3 msk kallt vatten
Röra:
2 enkla eller 1 dubbel crabbfish
ca: 5 dl ärtor,
majs & paprika
1 burk creme fraiche
1dl majonnäs
1 förp. Djupfryst dill
salt
citronpeppar

Gör så här

Börja med att göra pajdegen och förgrädda den i ca: 15 minuter i 225 grader. Klipp crabbfishen i nästan centimeter stora bitar, blanda allt utom salt och peppar vilket röran ska smakas av med. Häll röran i pajskalet som ska vara ljummet. Låt stå ett par timmar så pajskalet får suga i sig lite så att det inte är så väldigt torrt. Ätes rumstempererad eller kylskåpskall. OBS ! endast skalet ska gräddas och det innan röran hälles i.
Visningar:
1919
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.