Crêpes med keso och skinka

Crêpesfyllning

Betyg (3 röster)
Antal personer
6 st
Crêpes med keso och skinka

Ingredienser

1/4 purjolök
100 g rökt skinka
2-3 msk hackad gräslök
1/2 burk keso
2 msk lätt crème fraiche

Gör så här

Ansa och strimla purjolöken fint. Tärna skinkan. Hacka gräslöken.

Rör samman keson med crème fraiche, purjolök, skinka och gräslök.

Lägg ut crêpsen, föredla skinkröran på dem och vik samman.

Kan både ätas kallt eller varmt.

225 grader i ugn ca 10 min om du vill ha varma.
Visningar:
17606
Sparat:
104

LIKNANDE RECEPT

Crêpes recept
Västerbottenost..
av Queenie
över 2 månader
Mormors ljuvlig
över 2 månader
Åsas kycklingfy
av lennali
över 2 månader
LCHF Crepes / p
av Graff
över 2 månader
Crèpesrulle med
över 2 månader
Bacon och spena
över 2 månader