Dansk remouladsås

Serveras på tex. grovt bröd med rostbiff eller stekt spättafile.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 st hårdkokta äggulor
1 msk vitvinsvinäger
1 st rå äggula
1,5 dl olja
1 msk mild senap
0,5 tsk smulad dragon
1 msk kapris
1 msk finhackad ättiksgurka
2 msk finhackad äggvita

Gör så här

1. Mosa äggulorna med vinäger.Tillsätt den råa äggulan.Späd med olja lite i taget under vispning.
2. När såsen är tjock blanda ner senap,dragon,kapris,gurka,och äggvita.Smaka av med salt och malen svartpeppar.Låt såsen mogna över natten i kylen.
Visningar:
2920
Sparat:
33

LIKNANDE RECEPT

Remouladsås recept
Hemlagad remoul..
över 2 månader
Snabb smörgåstå
över 2 månader
Fiskpinnar med
av tina62
över 2 månader
Hemgjord remoul..
av TriBeca
över 2 månader
Panerad rödspät
av mumsan
över 2 månader
Fish'n Chips..
över 2 månader