Den läckraste svampmackan

Kan ätas hur ofta som helst utan att man tröttnar.

Svampen kan varieras alltifrån kantareller, trattkantareller, Carl Johan, blandsvamp etc..

Betyg (0 röster)
Antal personer
1 st

Ingredienser

Vitt formbröd
Svamp i önskad mängd
Smör/margarin
Salt
Peppar (inte nödvändigt för kantareller)
Soja för relativt smaklösa svampar
Rödlök
Ost
Tomat

Gör så här

Stek svampen. Efter att vattnet torkat in och "knastret" börjat tillsätts smör eller margarin. Lägg åt sidan.

Rosta vitt formbröd 1-2 skivor allt efter onskemål.

Stapla sedan ovanpå den rostade brödskrivan i nämnd ordning:
Stekt svamp
Rödlök i skivor
Ost
Tomat

Gratineras i ugn ca 225 grader tills osten smält ner.
Visningar:
1573
Sparat:
15

LIKNANDE RECEPT

Den perfekta Sv
av tovis
över 2 månader