Dijonslungad sallad

Smakar mer

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Salladshuvud
Purjolök
Gräslök
Bacon
Parmesan ost
Pinjenötter (rosta dom)

Dressing :
Flytande honung
Gräddfil
Dijonsenap
Salt
Peppar

Gör så här

Strimla sallad, gula delen på purjolöken.
Lägg in en skål
Blanda ingredienserna i en skål (låt det bli rums tempererat) smaka av med salt & peppar.
Blanda i dressingen i salladen,
Ta inte för mycket utan bara så det blir en hinna.

Gör lite mer än som krävs ifall någon vill ha mer.
Stek bacon knaprig i mikron mellan hushållspapper.
Rosta pinjenötter
Riv parmesan
Lägg sallad/purjolök i typ skåltallrikar.
Strö över bacon, parmesan och sist pinjenötter
Visningar:
657
Sparat:
8

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader
Ugnsbakad laxfi
av Mariej
över 2 månader