Dinkelpasta med kantarell och gräslök

Svamptider

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 port

Ingredienser

200 g dinkelpasta eller pasta av valfri sort
150 g färska kantareller, rensade
50 g purjolök, i slantar
1 tsk smör
1 litet knippe gräslök, finhackat
1 dl matlagningsgrädde
1 krm salt
1 nypa grovmalen svartpeppar

Gör så här

Koka pastan enligt förpackningens anvisningar.
Fräs kantareller och purjolök med smör i en medelvarm stekpanna.

Stäng av värmen till stekpannan och rör ner pasta, gräslök och grädde i svampsteket. Smaka av med salt och peppar.
Visningar:
810
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Supergod potati
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader
LCHF - Frukostm
över 2 månader
Fläskfilé med k
av evaldo
över 2 månader
Maya´s Bacon &
av SDMaya
över 2 månader