Dinkelpastasallad med fetaost, oliver och lufttorkad skinka

Dinkelpastasallad med fetaost, oliver och lufttorkad skinka

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

400 g fullkorn dinkelpasta
250 g keso med fetaoliv (eller smulad fetaost blandad med crème fraiche)
½ knippa persilja
8-10 st körsbärstomater
Ca: 1 dl svarta oliver i olja
50-100 g babyspenat
Svartpappar

Till servering:
Ca: 8 skivor lufttorkad skinka

Gör så här

Koka pastan enligt anvisning på förpackningen.
Blanda avsvalnad pasta med Keso eller fetaostblandning samt hackad persilja.


Vänd i delade tomtater, oliver och spenat. Strö över nymald svartpeppar och servera salladen med tunna skivor lufttorkad skinka.
Visningar:
1793
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.