Dipp till grönsaker

Ett filippinsk recet på dipp till både kött, grönsaker och fisk.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

1 dl vinäger.
1 dl japansk soya. (Fungerar inte med kinesisk soya)
2 chilifrukter.
1 rödlök.
Morötter.
Gurka.
Tomater.

Gör så här

Hacka chilin och rödlöken fint.
Blanda vinäger och soyan.
Tillsätt chilin och rödlöken och blanda väl.
Servera detta med morötter, tomater och gurka eller tomater.

Såsen kan man även använda till att doppa fisk eller kött bitar i då den smakar bra.
Visningar:
4598
Sparat:
17

LIKNANDE RECEPT

Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Tacolåda LCHF
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Mustig kasslerg
av maggi
över 2 månader
Kycklinggratäng
av inti
över 2 månader