Djävulsgryta

Varning! Namnet säger en hel del om hur stark denna gryta är. Men gillar man välkryddat är den toppen. Går utmärkt att frysa.

Betyg (0 röster)
Antal personer
6 st

Ingredienser

2 gula lökar
2 msk olivolja
1 gul paprika
2 rejäla gröna chilipepparfrukter OBS! starkt, smaka dig fram
2 burkar krossade tomater
6 chorizo- eller kabanossenkorvar
10 grillkorvar
6 "heta" ölkorvar
3 pressade vitlöksklyftor
2 krm chilipulver
salt
svartpeppar

Gör så här

Skala och skiva löken och fräs den på medelstark värme i lite olja tills den mjuknar. Strimla paprikan, hacka chilipepparen och tillsätt dem tillsammans med tomaterna. Låt allt puttra cirka 5 minuter. Skiva de olika korvsorterna och tillsätt dem med vitlöken och chilipulvret. Krydda eventuellt med lite salt och svartpeppar. Låt allt småkoka 5 minuter. Servera med ris eller pasta.
Visningar:
3654
Sparat:
31

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR