Dragonfisk

Enkel och mycket väldigt god

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st
Dragonfisk

Ingredienser

400 - 600 g torskfilé, hoki eller annan vit fisk
1 st purjolök
1 krm svartpeppar
2 dl grädde
1 tsk dragon
1 dl riven ost

Gör så här

Ugn 225 grader
Tina fisken om den är frusen, så att det går att skära
den i ca 2 cm tjocka skivor.
Gärna lite på snedden.
Skölj och strimla purjon fint.
Bred ut den i en ugnssäker form.
Lägg fiskskivorna över lite omlott.
Salta och peppra.
Blanda grädden med smulad dragon.
Häll detta över fisken.
Strö över osten.
Ställ in formen i nedre delen av ugnen i 20-25 minuter.
Servera med kokt pressad potatis, grönsaker och bröd.
Du kan även lägga fisken på en bädd av blandade grönsaker t.ex. wok eller soppgrönsaker.
Visningar:
2875
Sparat:
10

LIKNANDE RECEPT

Dragonfisk recept
Dragonfisk ā la..
av for-joi
över 2 månader
Dragonfisk á la
av ros
över 2 månader
Dragonfisk med
av Liliane
över 2 månader
Dragonfisk
över 2 månader
Dragonfisk
av tuden
över 2 månader
Dragonfisk
av Akinna3
över 2 månader