Dragonkyckling

En enkel rätt med en spännande smak. Lätt att göra för vem som helst, när som helst, till vardags och till fest.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

4 st kycklingfileér
1 msk smör eller margarin
1 msk olja
salt
vitpeppar
4 st ananasringar
3 dl visp- eller matlagningsgrädde
1-2 dl riven västerbottenost
1 äggula
2 msk fransk senap
2 msk dragon
1 äggula

Gör så här

Tag fyra kycklingfileér och bryn dessa i panna på medelstark värme i smör och olja (för att få en bra smak och fin färg). Krydda med salt och vitpeppar. Lägg fyra ananasringar i botten på en ugnsäker form. Vispa 3 dl vispgrädde eller matlagningsgrädde om du vill få ett lite lättare alternativ. Blanda i 1-2 dl riven västerbottenost 1 äggula, 2 msk fransk senap och 2 msk smulad torkad dragon i grädden. Lägg kycklingfiléerna på ananasringarna och bred över smeten över kycklingen. Sätt in i ugnen på 175 grader i 25-30 minuter tills rätten fått fin färg och kycklingen är färdig (79 grader). Krydda eventuellt med salt och peppar extra.
Visningar:
3371
Sparat:
7

LIKNANDE RECEPT

Dragonkyckling recept
Krämig dragonky..
över 2 månader
Dragonkyckling
över 2 månader
Dragonkyckling
över 2 månader
Dragonkyckling
över 2 månader
Dragonkyckling
över 2 månader
Dragonkyckling
över 2 månader