Duvsallad med russin, hasselnötter, brynt smör och vit balsamvinäger

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

2 duvor, skogs eller blod, gärna små alt. ripa
2 msk rostade grovhackade hasselnötter
2 msk madeira
2 msk russin
50 g smör
3 msk vit balsamvinäger
blandad sallad t.ex. frissé, lollo rosso och ruccola

Gör så här

Be din handlare bena ur fågeln i bröst och lårbitar. Blötlägg russinen i madeira i minst 1 timme. Stek duvan i matolja. Bröstet ska vara rosa och låret genomstekt. Salta och peppra. Bryn smöret i kastrull, tillsätt hasselnötter, russin och vinäger. Servera duvan på salladsbädd och dressa det hela med smör vinaigretten.
Visningar:
1030
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.