Enköpingstorsk

Servera med pressad potatis och rivna morötter gott och nyttigt

Betyg (0 röster)
Antal personer
6-8

Ingredienser

800 g djupfryst torsk,
2 tsk salt,
1kg djupfryst broccoli
gratängsås:
3 dl lättmjölk
1 msk vetemjöl
1 dl lättmajonnäs
2 msk osötad senap
2 msk riven pepparrot
1 dl finhackad dill

Gör så här

Sätt ugnen på 200 grader koka broccolin till hälften och fördela den i en ugnssäker form. Skär torsken i skivor, 1-2 cm tjocka. Salta fisken och lägg den på broccolinbädden. Blanda mjölken, mjöl, majonnäs, senap och pepparot, rör/vispa till en jämn "sås" tillsätt dill och fördela såsen över fisken.Låt stå i ugnen ca 25 minuter
Visningar:
1696
Sparat:
6

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.

LIKNANDE SÖKNINGAR