Entré med krabbsallad

En liten frasigt stekt brödkrutong med krabbsallad.
Läckrare och lättare inledning till en måltid kan man knappast tänka sig.
Den glittrande svarta kaviaren förhöjer det goda utseendet och kompletterar krabbsmaken fint.
Inga extra kryddor behövs, bara lite majonnäs och grädde.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4-6

Ingredienser

1 burk krabba , ca 200 g
1 dl majonnäs
0,5 dl vispgrädde
4 - 6 tunna skivor kantskuret franskbröd
Smör eller margarin
1 burk svart kaviar , ca 100 g
Citron
dill

Gör så här

Rensa upp krabbköttet väl och lägg det i en skål.
Spara spadet från krabburken.

Blanda majonnäs, grädde och spadet från krabburken.
Vänd ner det bland krabbitarna.

Stek brödkrutongerna gyllengula och frasiga i matfett (eller rosta dem)

Lägg upp krabbröran högt på krutongerna och lägg på en hög med svart kaviar.

Garnera med citron och dill.
Visningar:
1923
Sparat:
25

LIKNANDE RECEPT

Krabbsallad recept
Krabbsallad med..
av mumsan
över 2 månader
Gullans skaldju
av monel
över 2 månader
Krabbsallad..
av Anna S
över 2 månader
Skockbottnar me..
av kassy
över 2 månader
Hummer- och kra
över 2 månader
Estnisk krabbsa
över 2 månader