Eriks sparris

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

8-12 sparris, skalas och kokas
1 ask marchesallad
1-2 msk solrosfrön, rostas
3 dl matlagningsyoghurt
½-1 lime
1 msk rosépeppar
8-12 ansjovisfiléer

Gör så här

Blanda i yoghurt raspad lime med lite saft och krossade rosépeppar. Lägg sparrisen som en solfjäder på en tallrik med ansjovisen emellan. Gör en bukett av sallad, lägg rostade solrosfrön över. Salta och peppra.

Rippla med oliv- och citronolja. Servera med yoghurten.
Visningar:
615
Sparat:
2

LIKNANDE RECEPT

Fläskfilégryta
över 2 månader
Smördegsinbakad..
av heanea
över 2 månader
Helstekt kalkon
av MrsC
över 2 månader
Lyxig torskgrat
över 2 månader
Krämig kyckling
över 2 månader
Kycklingröra me
av Gillsan
över 2 månader