Förrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 5687 träffar
Faux Gras- vegetarisk paté
Faux Gras- vegetarisk paté

Ett lyxigt och väldigt gott pålägg på frukostmackan eller på tilltugget, bara att välja! Ett vegetariskt alternativ till klassikern gås- och anklever. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt.

Zucchinirullar med basilikaost gjord på cashewnötter
Zucchinirullar med basilikaost gj..

Cashewost är inte bara prima för de som inte vill eller kan äta komjölk, det är tusen gånger godare med sin milda nötiga smak och fylliga konsistens. Cashewosten är även god på en macka! Glutenfrit..


Spenatpannkakor med tomatkräm
Spenatpannkakor med tomatkräm

De här pannkakorna har en tydlig smak av spenat. Vad passar då bättre än att fylla dem med en kräm på soltorkade tomater? Jättegott som en enkel lunch eller för de dagar du inte fixar mingel för vänne..

Svamppaté med lökmarmelad
Svamppaté med lökmarmelad

Svamppaté överraskar många genom att vara så väldans smakrik, speciellt om du blandar lite olika svampsorter. Du kommer att få lökmarmelad över, men den är ett gott tillbehör till det mesta. Gluten..Krämig kikärtsröra
Krämig kikärtsröra

En krämig och fräsch röra med lite sting av tabasco. Passar perfekt på mackan eller som en god röra till maträtter.


Dillvelouté
Dillvelouté

Allt blir bättre med en skopa sås ... eller två. Sås gör tråkig mat fantastisk och fantastisk mat helt gränslöst god. Detta är en superenkel, sötsyrlig sås med smak av somrig dill. En dillvelouté helt..