Förrätt med ostbågar

God att äta och en fröjd för ögat!

Betyg (11 röster)
Antal personer
4 st
Förrätt med ostbågar

Ingredienser

8 msk majonnäs
8 msk kaviar
Finhackad rödlök
Lite hackad gräslök
Lite hackad dill
Mixa räkor eller rökt skinka och blanda allt .
Ostbågar
Formfranska

Gör så här

Tag formfranska 2-3 till varje bakelse.
Skär ut runda delar med hjälp av ett glas. Bred krämen emellan och runt om och ovanpå.
Detta görs kvällen innan. Serveringsdagen smulas ostbågar fint i en påse. Rulla bakelserna i ostbågarna så det täcker överallt.
Lägg ett fint salladsblad på varje tallrik , sedan bakelsen på. Garnera med räkor, citron skiva och dillkvist.
Visningar:
30350
Sparat:
758

LIKNANDE RECEPT

Fantastisk räkp
över 2 månader
LCHF- Ägg- och
över 2 månader
Fisksoppa
av hobbe69
över 2 månader
Kall lax- och r
över 2 månader
Toast skagen ex
över 2 månader
Het kyckling so
över 2 månader