Buffé recept

Laddar...
Din sökning gav 9652 träffar
Frasig kikärtsrulle med fräsch sallad
Frasig kikärtsrulle med fräsch sa..

Hur kan man göra en falafel ännu frasigare? Man bakar in den i ännu frasigare smördeg. En slående god rätt som passar perfekt tillsammans med en fräsch hackad sallad. Laktosfri och äggfri. Använd g..


Caponatafyllt bröd
Caponatafyllt bröd

En 80-tals välsignad rätt "Fylld formfranska". Väldigt retro men vilket smart påfund det är och gott! Laktosfritt och äggfritt. Använd glutenfritt bröd för glutenfri rätt.

Faux Gras- vegetarisk paté
Faux Gras- vegetarisk paté

Ett lyxigt och väldigt gott pålägg på frukostmackan eller på tilltugget, bara att välja! Ett vegetariskt alternativ till klassikern gås- och anklever. Glutenfritt, laktosfritt och äggfritt.


Zucchinirullar med basilikaost gjord på cashewnötter
Zucchinirullar med basilikaost gj..

Cashewost är inte bara prima för de som inte vill eller kan äta komjölk, det är tusen gånger godare med sin milda nötiga smak och fylliga konsistens. Cashewosten är även god på en macka! Glutenfrit..


Spenatpannkakor med tomatkräm
Spenatpannkakor med tomatkräm

De här pannkakorna har en tydlig smak av spenat. Vad passar då bättre än att fylla dem med en kräm på soltorkade tomater? Jättegott som en enkel lunch eller för de dagar du inte fixar mingel för vänne..


Svamppaté med lökmarmelad
Svamppaté med lökmarmelad

Svamppaté överraskar många genom att vara så väldans smakrik, speciellt om du blandar lite olika svampsorter. Du kommer att få lökmarmelad över, men den är ett gott tillbehör till det mesta. Gluten..