Buffé recept

Laddar...
Din sökning gav 9362 träffar
Frukostbröd med rivet äpple
Frukostbröd med rivet äpple

Med rårivna, syrliga äpplen i degen blir frallorna riktigt saftiga. Toppa gärna med en lyxig och god äppelmarmelad och lyckan är total! Pumpakärnsolja kan bytas ut mot neutral rapsolja.


Salta snurror med oliver och skinka
Salta snurror med oliver och skin..

Små, goda snurror, perfekta som tilltugg till ett glas vin eller till en god soppa. De är superlätta att göra och kan förberedas i god tid, och sedan är det bara att grädda dem strax innan gästerna sk..

Fish tacos deluxe
Fish tacos deluxe

Fish tacos är den nya food truck-favoriten. Varför spara allt det goda till helgen? De här ljuvliga tacosarna förgyller vilken vardag som helst!


Portabellopizza
Portabellopizza

Ett spännande och helt glutenfritt alternativ till pizza, som passar bra att servera som förrätt. Champinjonhattarna fylls med godsaker och gratineras sedan. Passar de som äter enligt LCHF också.Nyponbröd med surdeg
Nyponbröd med surdeg

Både surdeg och nyponskal ger god syrlighet till brödet. Färdig surdeg finns i kyldisken i den vanliga livsmedelsaffären. Men du kan naturligtvis också använda din egen surdeg om du har en.


Kolafyllda rawfoodbollar

De här söta rawfoodbollarna kommer garanterat att gå hem hos både stora och små. Ett roligt och nyttigt alternativ till vanligt godis. Det är dessutom helt glutenfritt. Den här första gången blev ..