Buffé recept

Laddar...
Din sökning gav 9781 träffar
Havrespread
Havrespread

Ett havrelicious pålägg som kan kryddas med det du gillar för stunden. Varför inte testa färsk rosmarin eller oregano? Laktosfri, glutenfri och äggfri

Gyllene havrebröd
Gyllene havrebröd

Mustigt och gott havrebröd som förgyller vilken frukost och mellanmål som helst. Frys in i skivor och ta fram en och en när du blir sugen. Laktosfri och äggfri.


Tex-Mex Para Todos
Tex-Mex Para Todos

En klassiker i uppdaterad version. Servera kalla som tacos eller tryck ihop till quesadillas. Laktosfri, glutenfri och äggfri.

Gravstenar med dipp
Gravstenar med dipp

Skrämmande gott! Du kan antingen göra de här i flera små skålar, eller ta en stor form och förbereda en hel kyrkogård till gästerna. Laktosfri och äggfri. Använd glutenfria kex för glutenfri varian..


Råttbollar
Råttbollar

Heta bollar ... eh, jag menar råttor som gör sig bäst i en pöl av tomatsås-blod! Laktosfria och äggfria. Använd glutenfritt ströbröd för glutenfri variant.Fänkåls- och potatisgratäng
Fänkåls- och potatisgratäng

Potatis med sin milda smak, fänkålen med sin svaga lakritston - passar utmärkt tillsammans med den goda getosten. Tre komponenter som går hand i hand med varandra i denna ljuvliga gratäng.


Annelies vitlöksbaguetter
Annelies vitlöksbaguetter

Saftiga baguetter med inbakat vitlökssmör. Passar utmärkt till grillat, soppa, på en buffé eller picknick. Glutenfria, äggfria och laktosfria.