Huvudrätt recept

Laddar...
Din sökning gav 42809 träffar
Quinoamuffins med fyllning
Quinoamuffins med fyllning

Dessa passar utmärkt som ensamrätt med en matig sallad, som mättande mellanmål eller till en soppa. Jättegoda och så enkla att variera och att göra! Glutenfria och mjölkfria.


Pasta med räkor och sockerärter

Det är skillnad på pasta och pasta. Vissa rätter är som gjorda för en viss typ av pasta, hur konstigt det än kan låta. den här rätten funkar spaghetti utmärkt, men med bavette så blir det grymt gott. ..


Tonfisk pastasås av kantarellsoppa
Tonfisk pastasås av kantarellsopp..

Blev riktigt gott, syrligt, krämigt och nyttigt med få varor och av enkel men god pulversås från Blå Band. Servera såsen i rätt konsistens till pasta och mer tjockare till ris eller stekt potatis.


Spagetti med kronärtskocka, citron och parmesan
Spagetti med kronärtskocka, citro..

Funderade på vad jag skulle göra med en burk kronärtskocksbottnar, googlade å fann detta recept på www.limpans.nu (Vegetariska recept för vardag och fest). Kronärtskocka, citron, vitlök och parmesan ..Tortilla de patatas eller spansk ..

Denna omelett utmärker sig för sin smak och dess enkelhet att tilllaga. Tortilla de patatas eller spansk potatisomelett - receptsomslag ¡Hola! Idag vill jag laga ett traditionellt recept som är en ..

Ärtsoppa på indiskt vis

En värmande och het ärtsoppa som gärna kan balanseras med en god raita. Härliga kryddor ger denna soppa en fantastisk smak som för tankarna till Indien. Mixa soppan med stavmixer och tillsätt de färsk..