Fagotto Tomasino

En italiensk variant på den franska rätten Gordon blue

Betyg (0 röster)
Antal personer
2 st

Ingredienser

4 st fjärilskotletter
1 pkt rökt skinka i skivor
1 påse pastaost
salt
peppar
3 ägg
2-3 msk ströbröd
2-3 msk smör
2 bollar tagliatelle
1 brk passaerade tomater
4-8 tsk pesto
färsk persilja som garnering.

Gör så här

1. Banka ut kotletterna som att dom blir ett par mm tjocka. 2. Koka upp vatten för pastan. 3. Fyll kotletterna med skinka och ost(rikligt av båda). salta och peppra. 4. Vänd kotletterna i ägg och ströbröd. 5. Stek på hög värme i ca två min. sänk sedan värmen till hälften. Stek i ca 10 min. Använd ordentligt med smör då kotletterna suger åt sig mycket. 6. Koka pastan 7. Koka upp passerade tomaterna och smaksätt med pesto(rikligt) och lite salt. Sänk värmen och låt peston sjuda. 8. Häll tomatpeston i botten av tallriken. Lägg på pasta och överst kottletterna. Garnera med lite persilja. Sen är det bara att njuta. Ett bra Italienskt rött vin passar utmärkt till denna rätt.
Visningar:
2292
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.