Falufjäril

Servera det gärna i en djup tallrik med farfalle eller annan pasta och en härlig grönsallad till.

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

300 g falukorv
1 stor gul lök
1 msk smör
1 burk kantareller
50 g vitlöksost
1½ dl mellangrädde + vatten
1 msk senap
Svartpeppar
Paprikapulver
Örtsalt

Gör så här

Hacka lök och kantareller och skär korven i tärningar. Fräs lök och svamp i smör, krydda med örtsalt. Tillsätt korven och bryn lätt. Tillsätt osten och låt den försiktigt smälta ner. Tillsätt grädde och senap.

Krydda med svartpeppar och paprikapulver. Späd med vatten om det blir för tjockt.

Om man tänker på figuren kan man utesluta grädde och istället pudra över lite vetemjöl och späda med lättmjölk.
Visningar:
744
Sparat:
1

LIKNANDE RECEPT

Hittade inga liknande recept.