Födelsedag recept

Laddar...
Din sökning gav 11813 träffar
Kall Kycklingpaj

Denna så god att man nästa dör Fyllningen är dessutom supergod till annat tex som fyllning i smörgåstårta, på snittar, i tunnbrödsrullar ja, you name it


Läcker pumpatårta
Läcker pumpatårta

Pumpan är en fantastisk råvara som sätter läcker smak på bakverk. Lyxa till det med en riktigt lyxig och god trevåningstårta med pumpabotten, kardemummafrosting och kolakräm.


Chorrillana

En jättegod sydamerikansk maträtt som liknar lite vår pytt i panna... Om man vill äta lite annorlunda maträtt men ändå inte känna sig så långt borta från det lilla Sverige. Här har ni ett jättegott..


Marinerade jordgubbar i vinäger, ..

¡Hola! Idag kommer jag med ett enkelt och jättegott recept med fruktdrottning som du kan förbluffa dina vänner och familj med. Recepter heter Fresas al vinagre på spanska och det här är godare än du t..


Pebre
Pebre

Jag har kollat igenom de flesta pebre-recept som finns och här kommer min egna version av den underbara salsan.


Brända mandlar med julkryddor

Första referensen om dessa brända mandlar i Spanien var Monasterio de Benedictinas de Santa María de Dueñas i Alba de Tormes Salamanca, 1835; och det finns flera recept på Internet som du kan lära sig..

Kakmix för cookies

Perfekt present att ge bort eller varför inte göra en sats själv? Vill du ge bort den kan du skriva en lapp med vad som ska tillsättas och utbakningsbeskrivning och hänga lappen i ett snöre runt burke..