Filé rose

´gott till helgen

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

600 g fläskfilé
matfett till stekning
1 msk rosepeppar (hel)
2 dl creme fraiche
1 dl vatten
1 msk vinbärsgele
salt
peppar

Gör så här

Putsa filen och skär den i knubbiga bitar stek bitarna i matfett lägg upp dem på ett varmt fat och strö över den hela rosepepparn salta och peppra vispa ur pannan med creme fraiche, vatten och vinbärsgele smaka av såsen salt och peppar kanske en aning soja kan behövas slå såsen över köttet och servera med kokt potatis och en sallad
Visningar:
1017
Sparat:
9

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Himmelska gryta
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Bacon- och ostg
av Cayene
över 2 månader