Fisk i kaviarsås

Det här receptet är himla gott!

Betyg (4 röster)
Antal personer
2-3

Ingredienser

600 g torskfilé eller hoki
1 tsk salt
1 krm peppar
2 ½ dl grädde
1 dl smörgåskaviar
1 msk vetemjöl
Finklippt dill

Potatis
Grönsaker

Gör så här

Skala och skölj potatisen. Koka potatisen mjuk i lättsaltat vatten.

Skär fisken i portionsbitar eller skivor. Krydda fisken med salt och peppar. Blanda grädden med kaviar, vetemjöl och dill i en djup stekpanna. Lägg i fisken och sjud under lock 6-8 minuter.

Servera med potatis, grönsaker och bröd.
Visningar:
1900
Sparat:
113

LIKNANDE RECEPT

Kaviarsås recept
Matjessill i ka..
av Queenie
över 2 månader
Kaviarsås
över 2 månader
Ansjovistorsk m
över 2 månader
Halstrad fiskfi
av Fin
över 2 månader
Sillåda med äpp
över 2 månader
Fiskgratäng med
över 2 månader