Fisk i ugn

Gott

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st

Ingredienser

Torsk, sik, gös, eller ädelfisk.
5 Morötter eller 1/2 blomkål
1/2 Purjolök
3 Tomater
1/2 Citron
Vatten efter behov
Salt
Vitpeppar OBS. ej till sik eller ädelfisk
Smör , margarin eller en matolja.

Gör så här

Skala och skiva morötterna , skölj och skiva purjolöken
Rensa och bena fiisken., skär den i bitar ca 2 cm
Lägg en bädd utav morötter varva med fisk , purjolök,
tomater i skivor.
Krama ut saften ur en halv citron och häll den över fisken.
Frysen fisk behöver en halv kopp vatten, tinad fisk så att
den nästan täcker fisken.
Klicka eller häll på matfett.
Gräddas i ugn i 175 grader i 30 min. Varm ugn.
Du kan också koka fisken enligt samma recept ca 30 min
Visningar:
9011
Sparat:
24

LIKNANDE RECEPT

Absolut bästa f
av Marre73
över 2 månader
Fläskfilé bacon
av Queenie
över 2 månader
Kycklinggratäng
över 2 månader
Helt underbar k
av Queenie
över 2 månader
Fläskfilé du in
över 2 månader
Köttfärsgratäng
av anenik
över 2 månader