Fisk med dillsky

Enkel och god fiskrätt.

Betyg (1 röst)
Antal personer
4 st
Fisk med dillsky

Ingredienser

600 g vit fiskfilé
1/2 tsk salt
1 krm vitpeppar
1 dl ströbröd
1 msk Arla smör-&rapsolja
1 tomat
1 dl vatten
1/2 fiskbuljongtärning
1 dl Arla Köket matlagningsgrädde
1 dl hackad dill

Gör så här

Skär fisken i bitar. Krydda med salt och peppar. Vänd fisken i ströbröd. Skär tomaten i tärningar. Stek fisken i smör-&rapsolja i en stekpanna 2-3 min per sida. Ta upp fisken och häll vatten och grädde i pannan. Smula i buljongtärningen, rör i tomat och dill. Låt skyn koka ihop någon minut. Servera med fisken och kokt potatis.
Visningar:
1054
Sparat:
18

LIKNANDE RECEPT

Dillsky recept
Lamm i dillsky
av MrsC
över 2 månader
Bräckt lax och
av snuosm
över 2 månader
Skagenlax
över 2 månader
Krispigt överba
av Fin
över 2 månader