Fisk med gräslök och rökt skinka

gott

Betyg (0 röster)
Antal personer
4 st

Ingredienser

500 g skinnfri laxfilé
100 g strimlad rökt skinka
1 paket fryst gräslök
2 1/2 dl matlagningsgrädde
1/2 dl vitt matlagningsvin
3 tsk dijonsenap
1 dl riven ost

Gör så här

Instruktioner
Lägg fisken i en ugnssäker form.
Strimla skinkan och gräslöken och blanda med grädde, vin, senap och ost.
Häll blandningen över fisken och gratinera i ugn 225°C i
Visningar:
945
Sparat:
21

LIKNANDE RECEPT

Tomas goda fisk
av remmen5
över 2 månader
Supergod potati
över 2 månader
Fläskfilé á la
över 2 månader
Lax a´la Ankar
över 2 månader
Marinerad kyckl
av akk
över 2 månader